tuinartikelen

bBQ Kopen

barbecue grill & Smokers

Barbecues, iedereen kent ze wel. Het meeste stereotype zijn vooral de grote Amerikaanse, waar u bij een groot familiefeest met vrienden de burgers op bakt. Een barbecue, ook wel BBQ of barbecue, komt oorspronkelijk uit de Cariben. Het apparaat is er in vele varianten. Het belangrijkste onderscheid is te maken op basis van de brandstof of warmtebron die wordt gebruikt.

Een traditionele barbecue werkt op houtskool of briketten. Steeds populairder worden barbecues op gas en grote buitenkeukens. Een gasbarbecue werkt met een gasfles. Deze modellen bieden veel voordelen, vooral als u de barbecue vaak gebruikt.

Ook erg gemakkelijk en zo goed als rookvrij zijn elektrische varianten.

bbq grill
bbq-tuinartikelen.org

De beste Barbecue voor u

Lange avonden en een aangename temperatuur? Als de zon begint te schijnen dan begint het weer te komen: de barbecuekoorts! Dat betekent de perfecte tijd om de barbecue weer aan te steken. Een barbecue staat immers voor lekker eten en gezelligheid met vrienden en familie. Echter zijn er verschillende soorten barbecues beschikbaar, variërend van zeer geschikt voor op een balkon of om mee in het park te barbecueën, tot een volledige buitenkeuken voor in de achtertuin. Tegenwoordig hoeven barbecues niet meer alleen functioneel te zijn, maar mogen ze ook gezien worden. Er is veel keuze, dus u vindt altijd de barbecue die bij u past. Gaat u voor een traditionele houtskoolbarbecue, mag het een complete buitenkeuken zijn of kiest u voor een zeer luxe gasbarbecue waarmee het feest snel kan beginnen? Er gaat niets boven een gezellige barbecue met lekker vlees op een zonnige dag.

bBQ accessoires

Wilt u deze zomer ook lekker BBQ-en? Goede barbecue accessoires zijn dan een must. U kunt uit heel veel soorten en maten barbecues kiezen. Wat verder ook meespeelt, is de traditie aan gerechten die u maakt op de barbecue. Welke soorten vlees gaat u klaarmaken door het te grillen op de barbecue? Welke sauzen en dranken komen er bij kijken? Voor barbecues wordt vaak vlees, kip, groente en vis gebruikt. Barbecueën is een sociaal gebeuren en elk gebied kent hier ook zijn eigen bbq recepten en tradities op kookgebied.

Olie, marinade, kruiden en sauzen zijn condimenten en worden vaak gebruikt tijdens de barbecue. Erg belangrijk is ook om je voedsel vooraf in te smeren met olie. De olie (en ook een marinade) beschermt het voedsel tegen aanbranden, wat er opnieuw voor zorgt dat de barbecue een stuk gezonder wordt. De combinatie van het buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren.